Louboutin Outlet

Louboutin Outlet

Oorzaken 7 de collectie van Christian Louboutin Naakt verbeterd te voeren

De enige manier voor u om te dragen naakt in de meest wenselijke vorm is het invoeren van naakt Christian Louboutin! De ontwerper van de Parijse schoen is geïnspireerd op de expertise die “alle vrouwen willen langere benen & quot; de eerste van zijn soort lanceren in de Nudes collectie zomer periode van 2013. Hoewel de huid-tone collectie was een groot succes, de heer Louboutin voelde de wens om veel meer nuances toe te voegen als het heeft klanten alle continenten en een ieder wil om plezier te maken! Er zijn eindeloos veel excuses om te zweren bij hen naakt, maar zorgt voor een opmerkelijke blik op zeven redenen op de rode zool-Nus te zetten.

1) Zoals beloofd, heeft de ontwerper Christian Louboutin de collectie die hij maakte selectie van de noodzakelijke nuances te worden uitgebreid met verschillende soorten van de huid te voldoen. bijgewerkt

2) slechts bruin, heeft Christian Louboutin twee nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie van de zeven kleuren van naakten voor dit najaar. Tot nu toe, Christian Louboutin Outlet is de lichtste en Ada Lea donkerder met Nats, Maya en Safki variërend tussen. Louboutin Outlet

3) Christian Louboutin Naast de conventionele soorten die bestaat uit Pigalle, de eenvoudige pomp en Bianca, zal de nieuwe collectie debuut in Nus seizoensgebonden silhouetten Deepik en Dorissima voor de eerste keer. Hoewel Deepik is vaak een geschulpte, peep-toe stiletto, Dorissima stijgt als een zool, tijdloze pomp met een hart-vormige doos met een dunne hak teen hoge hemel.

4) & quot; Naakt is geen kleur, het is een goed idee, “zegt Christian. Christian Louboutin Outlet verlenging benen en vul het silhouet van een vrouw, een kale pomp uitdrukt vloeibaarheid, veelzijdigheid en allure in het lichaam van de vrouw, een blijvende inspiratiebron voor Louboutin.

5) Transparantie van de schoen heeft ook een “vrijheid” in het bijzonder voor de rest van het uiterlijk van Naakt schoenen gaan met alles en kan worden geassocieerd met een handtas of accessoire. Ongetwijfeld, het gemak en de tweede natuur in de schoenen van de huid verklaart waarom ontwerpers en klanten houden het zelfde.

6) is van mening dat de christelijke Naakt Dus Kate heeft uitstekende hak hoogte en zelfs als & quot; re-gerangschikt in termen van teen splitsing, & quot; het lijkt meest populaire schoen label Pigalle. Sierlijk op een dunne hak met een lange spitse neus, zal 120mm deze schoonheid van de pomp van de keuze voor de liefhebbers van de juiste hielen zijn.

7) buitengewone cijfer Deepik wordt bepaald door de upper-cut hiel en catchy “New Wave”. Het open einde asymmetrische kent een bescheiden panel duidelijke PVC in het effect te helpen.

Samen met het idee van & quot; naakt & quot; verspreiding en geleidelijk uitgegroeid tot een inclusieve termijn. We kunnen vooruit lijken te zien van de ontwikkeling in deze make-up – Beauty Louboutin dacht u met tien tinten van naakt nagellak – maar we hopen ook in de extra praktische punten bijvoorbeeld gips en panty’s <. / p>

Louboutin viert de nieuwe kleuren met alle Nus hashtag voor alle, Christian Louboutin Outlet verstrekken fans een kans om te laten zien hoe zij hun naakte styling en het bevorderen van de waarde van inclusieve stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *